Lentocilin

Lentocilin 1,200,000 Nj.I./4 ml; Pluhur për suspension për injeksion Benzatin benzilpenicilin Substanca aktive: benzatin benzilpenicilinë. Çdo flakon Lentocilin S 1200 pluhur për suspension për injeksion përmban 1,200,000 Nj.I. benzatin benzilpenicilin. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Lentocilin S është i indikuar për trajtimin e infeksioneve të mëposhtme në rriturit dhe fëmijët: – Profilaksia e etheve reumatike: – Infeksionet e…

Betamox

Product Betamox Category: Antibiotics Indikacionet: Betamox plus 400 shurup përdoret në foshnjat dhe fëmijët për të trajtuar infeksionet e mëposhtme: Infeksionet e traktit të sipërm respirator si veshit të mesëm dhe sinuseve Infeksionet e traktit të poshtëm respirator: bronchitis, bronchopneumonia Infeksionet e traktit genitourinar: cystitis, pielonephritis, abortet septike, prostatis, sepsa intrabdominale Infeksionet e lëkurës dhe…

Ciprofloksacinë

Ciprofloksacinë CIPLOX është antibiotik që i përket grupit të fluorokinolonëve. Substanca aktive është ciprofloksacina. Ciprofloksacina vepron duke shkatërruar bakteriet që shkaktojnë infeksionet. Ky ka efekt vetëm në shtamet e caktuara të bakterieve. Indikacionet CIPLOX përdoret në të rriturit për trajtimin e infeksioneve bakteriale të mëposhtme: – Infeksionet e caktuara të traktit respirator – Inflamacionet e…

Fëmijët nuk kanë nevojë per telefona celulare: dhurata më e mirë është koha cilesore se bashku

Fëmijët nuk kanë nevojë per telefona celulare: dhurata më e mirë është koha cilesore se bashku Fëmijët duhet të mësojnë për të shijuar botën rreth tyre. Abuzimi me pajisje elektronike mund t`i bëjë ata njerëz hermetike që nuk kujdesen që të kenë marrëdhënie shoqërore. Sipas disa statistikave, 70% e dymbëdhjetëvjeçareve tashmë kane një celular, dhe…