Lentocilin

Lentocilin 1,200,000 Nj.I./4 ml; Pluhur për suspension për injeksion Benzatin benzilpenicilin Substanca aktive: benzatin benzilpenicilinë. Çdo flakon Lentocilin S 1200 pluhur për suspension për injeksion përmban 1,200,000 Nj.I. benzatin benzilpenicilin. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Lentocilin S është i indikuar për trajtimin e infeksioneve të mëposhtme në rriturit dhe fëmijët: – Profilaksia e etheve reumatike: – Infeksionet e…

Betamox

Product Betamox Category: Antibiotics Indikacionet: Betamox plus 400 shurup përdoret në foshnjat dhe fëmijët për të trajtuar infeksionet e mëposhtme: Infeksionet e traktit të sipërm respirator si veshit të mesëm dhe sinuseve Infeksionet e traktit të poshtëm respirator: bronchitis, bronchopneumonia Infeksionet e traktit genitourinar: cystitis, pielonephritis, abortet septike, prostatis, sepsa intrabdominale Infeksionet e lëkurës dhe…

Ciprofloksacinë

Ciprofloksacinë CIPLOX është antibiotik që i përket grupit të fluorokinolonëve. Substanca aktive është ciprofloksacina. Ciprofloksacina vepron duke shkatërruar bakteriet që shkaktojnë infeksionet. Ky ka efekt vetëm në shtamet e caktuara të bakterieve. Indikacionet CIPLOX përdoret në të rriturit për trajtimin e infeksioneve bakteriale të mëposhtme: – Infeksionet e caktuara të traktit respirator – Inflamacionet e…

Amox 12 tab. x 1g

Product: Amox 12  tab. x 1g Indikacionet: Infeksione të rrugëve të frymëmarrjes (pneumonia,bronkite etj) Infeksionet e ORL-së (otit akut i veshit të mesëm, faringite,sinuzite, tonsilite etj) Infeksione të traktit urinar (përfshirë edhe infeksione nga Chlamidia  në gratë shtatëzana) Ulçera peptike   dhe gastritis të shkaktuara nga H.Pylori Profilaksi të endokarditit Infeksionet stomatologjike Infeksionet kirurgjikale etj..

Zitrobiotic 3 tableta 500 mg

Kategoria farmaceutike: Makrolid për përdorim oral Indikacionet: – Trajtimi i infeksioneve të shkaktuara nga bakteriet e ndjeshme në azitromicinë – Infeksione të rrugëve të sipërme respiratore (duke përfshirë Otitet media,sinusitet,tonsilitet dhe faringitet) – Infeksione të rrugëve të poshtme respiratore (duke përfshirë bronkitet dhe bronkopneumoni) – Infeksione stomatologjike – Infeksione të lëkurës dhe indeve të buta…

AVEGGIO

Product: AVEGGIO 875 mg + 125 mg Pluhur për suspenzion oral Film tableta të mbështjellura (Amoxicillin + Clavulanic acid) Përmbajtja e substancave aktive: AVEGGIO 875 mg + 125 mg: Pluhur për suspenzion oral   Çdo qese pluhuri përmbanë: Substancë aktive: amoksicilinë trehidrat që i përgjigjet 875 mg të amoksicilinës dhe klavulonat kaliumi që i përgjigjet 125…