Lentocilin

Lentocilin 1,200,000 Nj.I./4 ml; Pluhur për suspension për injeksion Benzatin benzilpenicilin Substanca aktive: benzatin benzilpenicilinë. Çdo flakon Lentocilin S 1200 pluhur për suspension për injeksion përmban 1,200,000 Nj.I. benzatin benzilpenicilin. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Lentocilin S është i indikuar për trajtimin e infeksioneve të mëposhtme në rriturit dhe fëmijët: – Profilaksia e etheve reumatike: – Infeksionet e…

Betamox

Product Betamox Category: Antibiotics Indikacionet: Betamox plus 400 shurup përdoret në foshnjat dhe fëmijët për të trajtuar infeksionet e mëposhtme: Infeksionet e traktit të sipërm respirator si veshit të mesëm dhe sinuseve Infeksionet e traktit të poshtëm respirator: bronchitis, bronchopneumonia Infeksionet e traktit genitourinar: cystitis, pielonephritis, abortet septike, prostatis, sepsa intrabdominale Infeksionet e lëkurës dhe…

Ciprofloksacinë

Ciprofloksacinë CIPLOX është antibiotik që i përket grupit të fluorokinolonëve. Substanca aktive është ciprofloksacina. Ciprofloksacina vepron duke shkatërruar bakteriet që shkaktojnë infeksionet. Ky ka efekt vetëm në shtamet e caktuara të bakterieve. Indikacionet CIPLOX përdoret në të rriturit për trajtimin e infeksioneve bakteriale të mëposhtme: – Infeksionet e caktuara të traktit respirator – Inflamacionet e…

Ambrotus

Product: Ambrotus Category: Antitusikët, dhimbje të fytit, veshit dhe gojës, lubrifikues të mukozës nazale Ambrotus ambroxol 30mg/10 ml Kategoria farmaceutike: Mukolitik Indikacionet: Trajtimi i çrregullimeve të sekretimit në sëmundjet akute dhe kronike bronkopulmonare Dozimi: Të rriturit: 3 x 10 ml në ditë Fëmijët mbi 5 vjeç: 3 x 5ml në ditë Fëmijët 2-5 vjeç: 3 x 2.5ml…

Amox 12 tab. x 1g

Product: Amox 12  tab. x 1g Indikacionet: Infeksione të rrugëve të frymëmarrjes (pneumonia,bronkite etj) Infeksionet e ORL-së (otit akut i veshit të mesëm, faringite,sinuzite, tonsilite etj) Infeksione të traktit urinar (përfshirë edhe infeksione nga Chlamidia  në gratë shtatëzana) Ulçera peptike   dhe gastritis të shkaktuara nga H.Pylori Profilaksi të endokarditit Infeksionet stomatologjike Infeksionet kirurgjikale etj..