Product: Amox 12  tab. x 1g

Indikacionet:

Infeksione të rrugëve të frymëmarrjes
(pneumonia,bronkite etj)
Infeksionet e ORL-së (otit akut i veshit të mesëm, faringite,sinuzite, tonsilite etj)
Infeksione të traktit urinar (përfshirë edhe infeksione nga Chlamidia  në gratë shtatëzana) Ulçera peptike   dhe gastritis të shkaktuara nga H.Pylori
Profilaksi të endokarditit Infeksionet stomatologjike Infeksionet kirurgjikale etj..

Related projects