Kruklar

Përbërja:
Klaritromicinë
Indikacionet:
Infeksionet e traktit otorino-faringeal
Otitet, faringitet, tonsillitet,
Infeksionet e hapësirave paranazale – Sinusitet
Infeksionet e rrugëve të poshtme: bronkitet , pneumonia bakteriale
Infeksionet e lëkurës:
Impetigo, erysipela, folikulitet, plagët e infektuara
Përdoret në kombinim me barna të tjera në:
Eradikimin e Helicobacter pylori,
Infeksionet stomatologjike
Dozimi dhe mënyra e administrimit:
Një tabletë 500mg çdo 12 orë.
Në triple terapi: Kruklar 2 x 1, Amox 2x 1, Protec 1×1 per 7 – 10 ditë.
Kundërindikacionet;
Nuk duhet të përdoret në rastet e tejndjeshmërisë ndaj substancës aktive.
Klaritromicina klasi.

 

Related projects