Lentocilin

1,200,000 Nj.I./4 ml; Pluhur për suspension për injeksion
Benzatin benzilpenicilin
Substanca aktive: benzatin benzilpenicilinë.
Çdo flakon Lentocilin S 1200 pluhur për suspension për injeksion
përmban 1,200,000 Nj.I. benzatin benzilpenicilin.
INDIKACIONET TERAPEUTIKE
Lentocilin S është i indikuar për trajtimin e infeksioneve
të mëposhtme në rriturit dhe fëmijët:
– Profilaksia e etheve reumatike:
– Infeksionet e traktit të sipërm respirator
– Sifilizi primar dhe sekondar
– Sifilizi latent
– Sifilizi terciar (në të rriturit)
– Sifilizi kongjenital (në fëmijë)
– Sëmundjet e sifilizit endemik (Yaws, Bejel, Pinta)
Lentocilin S është gjithashtu i indikuar për profilaksë
në gjendjet e mëposhtme:
– Ethet reumatike
– Difteria (duke përfshirë eliminimin e gjendjeve të bartësve asimptomatikë)

Related projects