NEOcef

Përbërja:

Cefiximë CEFALOSPORINË E GJENERATËS SË TRETË!

Indikacionet:
• Infeksione të kockave dhe nyjeve • Infeksione të traktit të poshtëm respirator:pneumonia,bronkitet akute dhe kronike • Komplikim i përgjithshën nga  infeksionet bakteriale  gjatë  bronkiteve • Infeksione të traktit të sipërm respirator: faringitet, tonsilitet dhe otitis media • Trajtim I sinusiteve • Trajtim i infeksioneve të lëkurës dhe indeve të buta • Trajtim i infeksioneve bakteriale të traktit urinar: cistitet akute, pielonefritet akute etj.
Dozimi:
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjet: 1 tabletë në ditë ose 2 x 1/2 tablete në ditë Fëmijët nën moshën  2 vjeçare: 8 mg/kg peshë/ditë Fëmijët 2-4 vjet:  5ml/ditë Fëmijët 5-8 vjet: 10 ml/ditë Fëmijët 9-12 vjet:15 ml/ditë Doza mund të jepet në një administrim ose në dy administrime në ditë
Përparësitë:

• Nuk keni nevojë të zgjoheni natën • Nuk ka rrezik të harroni marrjen e dozës • Mund të merret para, gjatë ose pas ushqimit • Nuk ka interaksione me medikamentet që modifikojnë pH gastrik • Shije shumë e pranueshme për fëmijët • Sasi e mjaftueshme (120ml) për të përfunduar ciklin e terapisë

 

Related projects