Zitrobiotic 3 tableta 500 mg Azitromicina

Kategoria farmaceutike: Makrolid për përdorim oral

Indikacionet:
– Trajtimi i infeksioneve të shkaktuara nga bakteriet e ndjeshme në azitromicinë
– Infeksione të rrugëve të sipërme respiratore (duke përfshirë Otitet media,sinusitet,tonsilitet dhe faringitet)
– Infeksione të rrugëve të poshtme respiratore (duke përfshirë bronkitet dhe bronkopneumoni)
– Infeksione stomatologjike
– Infeksione të lëkurës dhe indeve të buta
– Uretriti jo gonokoksik (nga Chlamydia trachomatis)
– Ulçera e butë (nga Hemophilus ducreyi)

Dozimi:

Për trajtimin e infeksioneve të rrugëve të sipërme dhe të poshtme respiratore ,infeksione të lëkurës dhe indeve të buta si dhe infeksione stomatologjike:

Në rastet kur kemi të bëjmë me infeksione më të theksuara,infeksione me Chlamydia apo Haemophilus:

Në shtatëzani dhe laktacion përdoret në rastet kur mjeku e sheh të arsyeshme.

1 tablete (500 mg) në ditë për tre ditë rresht,

Merren 1000 mg ose dy tableta përnjëherë me një marrje të vetme!

 

Related projects